PELABUR EMAS PERAK

April 20, 2011

Princess of wales vs kate middleton

29 April ni...mmm..royal wedding prince william & kate middleton,semestinya kat seluruh Britain xspecially kat London skang tengah meriah ni..tapi tak boleh lawan ngan royal wedding princess kesayangan rakyat Britain atau "princess of heart",sapa lagi kalau bukan Pricess Diana...owhh..diana im really adore u..tapi sayangnya u dah mati..aku suka sgt tengok muka diana ni..tak jemu tgk muka dia..sgt cantekk okeh..comel sgt.ok kita layan gamba princess of wales ni dulu..
walau camana pun Kate memang pon cantek jugak la..kasi can..

Nama sebenarnya ialah Diana Frances Spencer dilahirkan pada 1 July 1961..kalau dia hidop lagi umo dia skang kira kira 50 thn la,kawen ngan Prince Charles pada 29 July 1981.
time tu dia kawen muda seh...baru 20 thn..
Dia meninggal dunia pada 31 August 1997 kerana kemalangan jalan raya dalam tunnel..alah malas nak cite korang mesti tau cite ni kan..


cantek kan dia..



mesti dia seorang ibu yg penyayang..muahh.. i love  n miss u la diana..



nilah dress kawen diana..dress ni dikatakan berharga 9000 pound masa tu..so kira kira 45 ribu la duit m'sia..
dress ni panjangnya 8 meter/25 kaki..adoi tak dapat nak bayangkan..




sama tak?..ok la sama sket la..

ramai yang kata kate middleton dibayangi dengan the late princess diana...bg aku takde sapa yg boleh ganti princess berjiwa rakyat tu..cuma mungkin aura diana ada pada kate..lagi satu rakyat Britain pon tgh dahahgakan princess berjiwa rakyat macam diana.nak harap camilla,ek eleh..tak suka dia.just wait n see jelah nanti.tunggu mesti ada live kat tv nanti 29 April ni..
kalau dulu royal wedding diana di saksikan 750 juta orang seluruh dunia..fuhh..jumlah yg luar biasa tu..





'hei kate i tau la u cantek tapi make sure u baik dan berjiwa rakyat like ur late mother in law ok..kalau tak i sekeh u...'erkk..

15 comments:

ibu MZW @ farah idayu said...

heheehe...late diana cantek dn berjiwa rakyat..hopefully, kate pun same cantek same berjiwa rakyat..kan..kan..kan? ekeke~

ainnoraini said...

dulu2 selalu berangan nak rambut mcm dia...

cantikkan..

MamaEma said...

nak skeh macam mana tu...hehehe

zatil said...

mmg minat Di..masa kecik2, slalu nak potong rambut style cam dia..hehehe..n mmg konfirm x sama lah kan...

nanti saya tolong mama tims sekeh si kate klu tak paper ok :)

mama tims said...

farahidayu~hopefully la kan..bukan senang nak jd cam diana penyabar n penyayang lg..

mama tims said...

kakain~a'ah mmg dulu stail rambut dia jd ikutan tau..heheh..mmg cantek rambut dia..

mama tims said...

zatil~wah...ramai btul suka stail rambut dia ni..
ok nnti zatil tolong sekeh kan ek..hehehe..

~izan~ said...

gown tu kan kak,kalau kita dpt dua pasang baju kurung dgn 8meter tu hehe...

mama tims said...

a'ah..betul tu izan..dah kain mahal..

MuMMy CHoMell said...

mmg ade iras skit Kate n late Diana.. sweet je orgnye... ske rambut Kate.. (^_^)

Liza @ Adzriel AB said...

masing2 dgn kecantikan tersendiri. kesianlah dia bila org selalu nk bandingkan dgn dianakan.

mama tims said...

mummychomel~ada la sama sket..body pon sama sket..

mama tims said...

hehe..nak buat cmane kak..dia dah masuk kuarge diraja britain dia kene terimala sumer ni..

Aina said...

moga perkahwinan will-kate bahagia sampai akhir hayat...

mama tims said...

aina~mmm..btul tu..moga bahagia,tp dorang dpt cinta sejati..diana tak dpt cinta sejati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...