PELABUR EMAS PERAK

April 6, 2011

Adehh..sakit kepala..sakit dada..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..
Sakit dada dah ilang..2, 3 ari lepas demam sakit kepala dan sakit dada lak,demam on n off..jangkit ngan anak2,aku rasa sakit dada ni mcm sakit yg menusuk nusuk kat bahagian dada ni...tak tau la nape..pastu dah telan panadol 2 bijik ok sket,then esok tu demam balik.still sakit dada..adoi nape aku ni,risau gak aritu takut kene sakit tut..............takut nak cakap...tp sangat bersyukur kpd Allah swt sebab sakit dada dah ilang kelmarin(ari isnin).

sebelum ilang sakit dada tu,asik sendawa je..rupanya aku kene angin da..suspen je.dah sendawa tu br lega tau.sempena dgn sesi melepet kat umah n tido tu..ha amik ko kain setinggi gunong tak berlipat..umah tak berkemas  berselerak,facebuk tak tengok(haha fesbuk masiuk dlm list)..haishh..tu la dia kalau mama tak sehat sumer keje kat umah tak jalan.habis kalau mama takde camne lak?.. :(
huhu..

sumber google

12 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

akak ada jual jamu angin. nak ke??

nuruljannah sukhri said...

saya pun sama kalau angin..serba x kena, pening nak muntah, mual sume ada..sekali sendawa.. fuhh hilang sume..

mama tims said...

kak liza~tq sebab ambik berat..takpela angin dah ok..tp still ada pening2 lagi..

mama tims said...
This comment has been removed by the author.
mama tims said...

yuyu~a'ah betul tu yuyu..kalau sendawa mmg lega gile..

~izan~ said...

angin kuar tu mcm sendawa byk kali tu ye kak?

izan pun selalu mcm tu,mcm org kenyang je bunyinya..dari zaman sekolah lg cmtu..tp time pening je la jadi gitu..akak ada petua tak? hehe

mama tims said...

izan~a'h sendawa mcm og kenyang tp mcm sendawa kosongla..
tula klu angin tang perut tu biasa,ni akak kene kat dada..
takde petua pon izan akak just just minum air suam dan kurangkn kene aircond..

MamaEma said...

guna ubat nona roguy pun sangat baik utk keluar angin dr atas mahupun bawah...hehehe

suri solehah said...

salam..ada tersilap makan yang sejuk2 kot..

mama tims said...

mamaema~nonaroguy?..mmm tak penah mkn pon..slalu mkn kacip fatimah org kg je..

mama tims said...

suri~tu la dia..seigt akak takde plak mnk yg sejuk2..tp skip mkn adala..hehe..

Liza @ Adzriel AB said...

pening2 lalat ekk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...