PELABUR EMAS PERAK

April 12, 2011

last episode 5 rencah 5 rasa hari ni..

Assalamualaikum...

5 rencah 5 rasa...hurmmm..arini last episode,sedey.harus tengok.suka sgt tengok cara shers masak.time baling baling tu yg tak tahan tu +hensem lak kan..T_T...heheh..cara dia masak sempoi n santai..takde la kene senarai dan letakkan sumer bahan2 atas meja,pastu kene bg tau bahan dan kuantitinya..dia kalau nak satu satu bahan tu,trus je amik dlm peti ais dia..lagi satu apa yg nak di masak dia tulis kat papan hitam, pastu klu dah masak dia potong tulisan tu..unik ape..

Ada jugakla aku tiru masakan dia..tapi dengar cita ada 2nd season nanti..tak sabar nak tgk arini masak apa plak..so stay tune at tv3 ya..shers atau nama sebenarnya sherson lian kacukan chinese+british,tapi lorghat dia cam melayu yang pelat.klakar..sapa yang keje tu tak dapatla nak tengok ye..sabo...


sumber google


sumber google


sumber google



7 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhh nape daku tak tau ni..mcm menarik je rancangan ni..
ari aper? kul brpa ni yang?

mama tims said...

pinkymomma~arini la cite ni..dah abih pon..stat kul 10 pg..

MamaEma said...

tiime pagi sellau kat opis..mn lebih terror masak lelaki atau perempuan?

アヌム ちゃん~~ said...

salam.nice blog :) sudi2 la join my bloglist ye.sempat lagi nih^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

mama tims said...

mamaema~nak ikutkn chef mmg ramai lelaki kan..tp pompuan pon bagus jg..

mama tims said...

frommetoyou~ok insyaallah sya terjah nnti..

toyolkiut said...

last ke?
oh..
melepas sudah..
TK smpt tngok bbrapa episod rancangan ni..
mmg best, santai je..
tukang masak tu pun wiwittt...
hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...