PELABUR EMAS PERAK

April 15, 2011

BEN ASSHAARI AJAK JADI BUDAK SAT!




Hahahah..sengal tul la ben ni..saja je soh jadi bebudak kejap..mmm..takpe kita layankan je la..

cam biasa sapa nak joint klikkat sini..

*************************************************************************

APAKAH KARAKTER KARTUN YG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA..

Ok kartun yg paling aku minat ialah ha...tadaaaaaaaaaa....



MR BEAN THE ANIMATED SEREIS,kenapa aku minat ha..sebab pertamanya of coz la kelakar..pastu watak watak lain pun best sangat dan kelakar giler.macam watak patung dia 'teddy'..adoi mmg tak blh blah.lagi satu watak gelpren dia tu..si 'emma'..best siot.walaupun dia asik ulang kat disney channel tu aku still tgk gak ngan anak anak aku.

APAKAH KARTUN YANG PALING KORANG TAK SUKA DAN KENAPA..

Ok..kartun yg paling aku tak suka dan yang paling sengal ialah nih...HAGEMARU...



aku tak suka sebab,tension si hagemaru ni asik nak kene kan orang je keje nya..takde keje lain.nyampah..lagi satu sebab dia asik kuarkan lidah dia tu..masalah nya anak anak aku suke benor nengok hagemaru ni.sabo jela(sory ye peminat fanatik hagemaru)...mak tak dapek la nak nolong yo...

Jika aku SUPER HERO AKU NAK JADI....




Kalau aku jadi super hero aku nak jadi...mmm..'AKU LAH CICAK WOMEN'...sebab nanti leh suka suka nak melekat  kat dinding...best gak kan...tp mustahil...


ok tu je..sekian.

6 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Mak Dara datang dari blog BA.. suka tak.. suka tak.. suka tak.. hahaha =)

Fuuyooh said...

salam kenal.. datang dari blog abg ben.. hehe

Kay Masingan said...

salam kenal....dtng dr blog BA

mahu jadi dec.conan

mama tims said...

mak dara~tq singgah ye..mmg suke sgt..

mama tims said...

fuyooh~slam knal..tq singgah sini ye..

mama tims said...

kay~salam knal..nnti sya singgah blog awak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...