PELABUR EMAS PERAK

April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !





Assalamualaikum sumer..

lama dah rasanya tak joint segmen ben ni..so arini nak menjoinkan diri joint segmen ni..hanya utk folower bwh 1000 sahaja..nak joint kat sini

Siapa yang mempengaruhi anda utuk buat blog...

Ok..aku mula berbloging ni baru lagi,baru sesangat..dalam bulan December tahun lepas.al kisahnya camni...cousin dan member lama kat tempat keje dulu yang mempengaruhi aku soh buat blog..camni,ada satu haritu masa kat facebook cousin aku tu tgh pmomotekan blog dia,so dia soh aku tgk blog dia.. aku pon tgk..mmm..wah ni macam best kan,so aku pon tingin nak buat blog..tp lepas beberapa minggu tu aku tak buat buat lg..

pastu,kat facebook jugak lepas bebrapa hari..member lama aku soh aku gi tgk blog dia,dia ni lagi dah lama blogging since 2008 lagi.. aku pon gi la tgk blog dia,pastu dlm hati aku cakap,wah ni dah ramai yg ada blog..tak tahan aku..besoknya aku pon buat la blog tanpa bantuan sesiapa,lone ranger..tp time tu bongok sket tak reti apape pon..just tangkap muat je..

Siapakah sumber inspirasi anda

Hurm...sumber inspirasi aku ialah incek suami dan kawan kawan aku la..masa nak buat blog dulu tu,aku tanya incek suami,'bang boleh ke sayang nak buat blog'..pastu dia diam,aku pon cakap kina,(cousin)shaz(member lama) tu dah ada blog dah,then dia cakap buat la..

so tu la citanya..sampai skang..kalau buat apa pe ke,gi mana mana ke,dia pulaknya yg cakap.. 'cepat tangkap gamba leh masuk dlm blog'...hehehe..oppss.. telebih sudah...

ok tu jela..As salam..

12 comments:

shaz said...

wah mak sokaaa..nama mak glemmer..haha..tp blog ko dah malatop..mak jugak sepi..hihiii...

ciput_kechik said...

haloo...singgah dari blog abg Ben...salam perkenalan...hee~

http://duniabudaqkechik.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

anismelon said...

salam..anis datang dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

::Mastura Zakaria:: said...

singgah jalan kat sini...

nurul nadia nasir said...

salam singgah dari blog BA

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Pembawa_Wacana said...

PW tinggalkan jejaknyer di sini..:)

EimaruSi|ence™ said...

Salam.

Eima datang dari segmen abg Ben. Eima follow awak, follow eima balik yer...

Mari kita meriahkan dunia blog!

wida said...

sy mula2 berblog pon..buat sendiri jugak.masa tu..mmg struggle study bab2 blog, gaya cam nak amik spm..hehe
sy ada tag sis :
http://norwidadi.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-berkenalan.html

mama tims said...

terima kasih sumer..nnti saya jejak blog korang ek..Insyaallah..

Liza @ Adzriel AB said...

adik akak yg ngajornya

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..selamat pagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...