PELABUR EMAS PERAK

March 4, 2011

Bisnez baru baik punyer..

Assalamualaikum olls..


lama btul rase tak hapdate blog kesayangan ahkak ni..
haaa...arini ada biznes baru mau cite,baikk punye..entry yg lepas aku ade cite pasal pegi umah abg nik n kak ina kan?..dorang ni top leader kat msia ni.kira dah jd jutawan la...kalau nak tau cite pasal abg nik n kak ina boleh klik sini,byk cerita disebalik kejayaan mereka,aku mmg tabik spring kat dorang, sbb walau dah bjaya,jutawan dan bpendapatan six figure per month,tp tak sombong n very humble person..hai.. bila la nak dpt jd jadik cam dorang..so aku pon dah joint bisness nih hampir sebulan lebih..


so, ni la dia biznes tu yg nak dicreritakan disini,tgk gamba kat bawah ni,ni la dia
Alpha Lipid LifeLine  Harga RM 180
Breakfast Drink yg lengkap utk seisi keluarge..Ianya mengandungi kolostrum yg bmutu tinggi,iaitu dambil drpd lembu2 dladang ternakan New Zealand yg bebas drpd hormon,antibiotik dan BSE..
Aplha Lipid dhasilkan dr kolostrum iaitu susu awal mamalia yg terhasil pd peringkat awal ibu ibu yang melahirkan anak(manusia/haiwan)dlm jangka masa 72jam pertama selepas melahirkan..
Rasanya mmg sedap sbb berperisa macam aiskrim vanilla,so kalau kanak2 mmg memang suka,anak2 saya pon dah amalkan dan dorang suka sbb sedap!!



Alpha Lipid LifeLine juga terbukti berkesan membantu ramai orang yang mempnyai masalah kesihatan seperti :-
asma,allergy,buasir,bisul,buah pinggang,darah tinggi,denggi,ezema,gout,gastrik,jerawat,jangkitan kuman,kayap,kanser,kensing manis,keletihan,leukimia,masalah paruparu,masalah usus,migrain,resdung,stroke,lumpuh,sakit sendi dan lutut dan macam2 lagi..

kalau mereka yg ada kencing manis mmg sgt sesuai amalkan minum ni sebab ia boleh mengurangkan paras gula dlm darah.pastu kalau ada masalah sembelit pon boleh sbb dia baik utk usus kerana  Alpha Lipid mengandungi Lactobacillus Achidophilus.
Saya dah amalkan minum ni lebih kurang 3 minggu dan hasilnya,sakit migrain pon kurang,sama dgn mak saya pon minum sbb dia ada resdung dan migrain. 
Ingat ini bukan lah ubat,tp minumlah sebagai sarapan pagi yg sihat dan penuh berkhasiat.
Oleh kerana ia adlah semulajadi,maka ia sesuai untuk semua peringkat umor dr ibu mengandung,bayi,kanak2,org dewasa mahupun warga emas.




masuk harian metro lagi


testimoni dr pengguna,klik utk tumbesaran

ok ada satu lagi product lagi nak cerita..

SLIM DIET II (SD II) Harga RM 144
~SDII ni adalah program penurunan berat badan secara cepat dan berkesan tanpa berlapar. ~blh mkn apa saja kecuali makanan yg berkarbohidrat dan manis.
~berperisa soya yg tak memualkan
~boleh turun berat badan dgn cepat tak sampai 2 minggu kalau ikut betul2 program diet ini
Program diet dgn sdII ni unik,sbb dia bukan suh minum je sdII,tp selepas beberapa hari uols dkehendaki membuat ujian air kencing dgn menggunakn kitostick(kertas alat ujian air kencing)yg akan disertakan bersama dgn pembelian SDII.tujuan ujian air kencing adalah kerana nak tengok paras karbo anda,samada kurang atau lebih karbo,kalau kurang kene la makan nasi..
saya dah minum sdII ni lbh kurang 3mmgu,tak sangka dah turun 3kg beb..nanti ai upload gamba ai before n after for next entry..ahakss
untuk memula ni minum 4xsehari,nanti kalau dah dpt berat badan ideal blh kurang kpd 2 atau 1 kali sehari..


ni la rupa kitostick tu,ala mcm kita gi klinik masa preggykan kene test air kencing,ha camtu lbh kurang


ni penerangannya,mana yg tak paham
klik tuk tumbesaran


testimoni dr pengguna sdII






So kalau nak kurus cepat order skang..

kalau uols nak cuba product product leh la bg tau saya dan tinggalkan komen di entry ini.
Ibu mengandung  dan menyusukan bayi tidak digalakkan untuk mencuba

Ok untuk info yang lebih byk tentang kedua dua  dan product yg lain leh la klik sini





13 comments:

ainnoraini said...

salam ziarah...
kite folow kembali...nnt singgah lagi ye...

kat opis pun ade kwn jual susu ni...katenya byk khasiatnye...

saliha888 said...

salamm kak tim ;) susu ni bagus.. opah kite dah minum ;)

tims said...

@kak ain,mmg susu ni byk khasiatnya..saya,suami n ank2 dah amlkn.

tims said...

@saliha aka ahharum,btul tu susu ni bgs sbb dia mngandungi colostrum..

wida said...

salam perkenalan..
tq singgah blog sy:)

tims said...

@wida,salam kenal juga..tq singgah sini ye:)

nuruljannah sukhri said...

sis tims ;
tgu lepas bersalin nk cuba la SD11 tu...nak kurus balik..

tims said...

yuyu..ok lepas bsalin order ye..mesti slim punye :)

ieda said...

thanx sbb sudi singgah blog ieda .. kita follow jugak :)

oo aplha lipid .. pernah dgr .. gud2 apa2 sahaja yg kita ambil kalau demi utk kesihatan ianya adalah terbaik :)

tims said...

ieda..tq ye singgah n folow
btul tu mencegah lbh baik,Alpha Lipid ni mmg dah tbukti bkesan..

mummy_ayu said...

ayu follow akak dah..rajin tul buat business
HB kat sini jugak..

mummy_ayu said...

Ayu duduk KL..my parents kat sban...but coming soon duduk sban gak..tunggu umah siap..

tims said...

ayu..tq folo akak ye..
oo..igt ayu dok sban..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...