PELABUR EMAS PERAK

March 13, 2011

Sungguh tak productive arini..

Asslammualaikum sumer...


fuh..arini adalah hari yang sungguh tak productive langsung,mane tak nye,ok aku citekan one by one k..


smalam baru sampai ke umah mil di ipoh  malee,sampai pon dah lewat pukul dobelas tgh mlm.kelewatan ini adalah kerana(ceh ayat cam wat karangan pmr) hahaha..ok ok sirius..sebab camni,aku kuar umah kul 930 pg,pastu breakfast kat luar sampai kul 10.30.memang niat dari umah sban ke ipoh nak drop by kat kl nak tgk pakcik sakit n dah nazak kat hkl.sampai hospital kul 12.00 tgh ari.ya ampun..susahnya carik parking kat spital nih.tp pusingnya pusing dpt jugakla.


ok,pastu time melawat 1230 hingga 230,anak takleh masuk so kene tunggu kat bwh.kira kitaorg sampai ngam ngam la,cantek latu..ingat lepas melawat dalam sejam camtu nak trus rempit ke ipoh,tp pakcik dah nazak dan dokter ckp takde chance tuk idop.so takkan kitaorg nak balik ke ipoh gak.tak sampai hati lak rasenye.so stay la kat situ,tetiba kat bawah laki ku tipon ckp pakcik  aku takde..Innalillahhiwainailahirojiun..semoga roh nya dicucuri rahmat.pendekkan cita tunggu sampai kebumi baru betolak ke ipoh.dari kl kul 745.








ok tutup cite pasal tu,eh dah lari tajuk entry dah nih..ok sungguh tak productive disini ialah dari pagi lepas bangun suboh tido balek pastu bangun lewat telajak sampai kul 930..buleh?..bangun bangun breakfast dah tesedia atas meja.huh!! cam puteri.bukan ape mil memang dari dulu rajin orangnya,ada je benda nak masak.
aku nak tolong pon tak sempat,(ceh poyos)..siap dah masak tuk tghari punya lauk sbb dia nak kuar sampai tghari,takut tak sempat nak masak nanti.


ok,pastu aku buat perkara yg aku dah lama tak buat iaitu 'membuta'..buleh?..adoi..seingat aku dah lama btul aku tak tido petang,tp arini aku pon ikut terbabas skali..so arini duduk,makan,tido ngan activiti menternak lemak...abis diet aku.mmg tak productive arini..selalu nya kat umah activiti aku penoh dgn pagi antar amik anak skola,pastu masak,pastu gi skolah anta nasik coz anak ada kafa petang dan kul 5 antar anak ngaji,mlm tuisyen,mmg tak menang tangan..


so arini mmg takde keje..bosan tul..sok nak balik umah mak  kat kl ingat nak jimba ngan member lama..tak tau la jadik ke tak..

5 comments:

ainnoraini said...

alfatihah untuknye...smoga rohnye ditempat tergolong dikalangan yg beriman...

kite khamis ni baru nk bercuti balik kg en somi...
same la jugak kalau balik kg MIL..selalu dia dah siap masak...kite tukang cuci2 jer...

nuruljannah sukhri said...

al fatihah untuk arwah pakcik.

sis, mmg kalau dh start tdo tu , asyik ngantuk je la.sbb tu kalau boleh xmo bangun lambat2 pagi2.kalau x , nnt lepas lunch mst mata ni mcm di gam2 je..

tims said...

@ain,tima kasih atas ucapan..
samala kita tukang2 cuci je,tp klu balek lama sket mmg kene tolong kat dapur..

tims said...

@yuyu,tima kasih atas ucapan.
sis klu time preggy lagila ngantok je manjang..

Adzriel AB said...

alfatihah... tims pun rest jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...