PELABUR EMAS PERAK

March 9, 2011

mama ni ben ape?ben ten ke..aduhai anakku!!

fevret cartoon anak 


Tengah sibuk sibuk smalam asik kuar masuk blog ben coz nak joint segmen jelajah ibu tu,tetiba ank sulongku datang kat aku..

aiman: mama..mama tgh buat ape..(sambil nyending kat aku)..

mama: ishh..takde apelah,jgn sibuk blh tak?..pegi study..(coz smalam ade exam)..

aiman: (kali ni datang dgn dekatkan kepala ke skrin computer)..mama ni sapa?..

mama: takde sapa,ala kawan mama(nak matikan cite)..

aiman: owhh..kawan mama,nama dia ben ape ma?..(sambil mengeja)..

mama: ben ashaari la..subuk je, dah dah pegi sana..

pastu dia pegi kat adik dia dan cakap..

aiman: eh, abg ngah..mama ada kawan nama benn..ko tau ben ape, ben tenn bai...

abg ngah: yeke...mama mane mane,nak tgk jugak..

mama: dah dah sumer nak nyibuk..

pastu terus je mama bukak blog mama..

adoi ai tu la penangan sifu blogger otai ben tenn ashaari..saba jela mak..

agak agak korang la, ben mau tak pelangkong aku kalau dia baca nih..abis aku dahla  banyak mucles2..ampun benn...!!
so, sapa yg belom knal sama ini ben ashaari,tak kirala blogger ke bukan, klik sini..

11 comments:

Adzriel AB said...

he..he.. anak2..

http://adzriel.blogspot.com/2011/01/bukan-ben-10-ben-ashaari.html

tims said...

hehe..mmg bebudak skang,camtula...

Mamaleesya said...

tima kasih dtg umah mama. ni mama dtg melawat sini ni nak kenal2. Wajah keibuan yg lembut yea. Mama folo tau

MamaEma said...

salam perkenalan...terjah juga kat sini,,dah follow no 101 (cantik nombornya)..hehehe...

tak marahnya incik ben tu... kelakar juga anak yer..penangan criter kartun...huhuhu

Dda Ly said...

hahaha saba je layan kerenah budak2 nih kan..tp tgk la, abg ben ni, cekap betul berblog..siap bantu ktie lg..mmg seswai la ngan ben10..hikhik :)

meh ke rumah..
~petua kencing manis~
keep in touch ye..♥♥♥

nuruljannah sukhri said...

sis tims, yuyu tag sis
http://imyuyuyiyi.blogspot.com/2011/03/asleenda-1st-give-away.html

tims said...

@mamaema,mmm..camtula ank tpengaruh ngan tv,tq coz folo ye,a'ah cantik tu 101..

tims said...

@dda,ok salam knal..ok nanti sis terjah..

tims said...

@yuyu,yuyu ni mmg pengunjung setia tau,ok nnti sis tgk ye..

Huszaini said...

hehehe.. ben ben... namamu dikenali hingga ke budak2 kekeke

mama tims said...

huszaini~a'ah femes ben nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...