PELABUR EMAS PERAK

March 15, 2011

BEN ASHAARI:BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


Olla...sumer..
ok,satu malaya dah tau kan sumer nak joint segmen ben ni..so aku pon nak joint gak la..

LATAR BELAKANG
seorang ibu beranak 4..seorang isteri kepada seorang penjawat awam di pusat pentadbiran kerajaan..putrajaya.dilahirkan di negeri jang oh jang..mana lgi negeri sembilan la.menetap pon kat nogori den la kek somban..

PROFESION SEKARANG
Profesion aku sekarang ialah menjadi surirumah terhormat cum agent product diet dan product kesihatan..

BLOG FAVORITE
Sudah pastinya blog fevret ialah blog otai yg anjurkan segmen ni la..BLOG Santai Bersama BEN ASHAARI(ben ni bukan nak mengampu tau ni nak kipas je)hahaha..sebab blog dia vass gedebus dan sbb sumer suke terjah blog dia so aku pon suker..

BLOG YG AKU TAK SUKA NAK MASUK
Blog yang aku tak suke nak masuk,mmm...adala 1 2 tp takkan la aku nak link kat sini lak..tak baik nak menjatuhkan sesama blogger kan?..

IMPIAN TERHADAP BLOG ANDA
Impian saya terhadap terhadap blog saya,saya ingin blog saya di kenali ramai dan dalam masa yg sama dpt menyalurkan info info yg berguna lagi bermakna..Insyaallah..

Ok la tu je taknak cita panjang bejela..sapa sapa yg nak join klik sini

7 comments:

nuruljannah sukhri said...

mintak2 blog saya x tersenarai dalam 12 blog tu..amin amin

tims said...

yuyu..bukan 12 la,kalau ada pon 1 tau 2 je..blog yuyu tak termasuk pon..sis suke blog mama2 n mama to be nih..

ariana's said...

Salam kenal..singgah dari segmen BA.Orang Pahang..:)Moga sukses dalam dunia blog.

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

tims said...

ariana~tq singgah sini ye,dan tq atas ucapan..nnti sya terjah sna plak..

tims said...

keiseichi~hai org melaka..tq singgah,nnti sya blog awk ye..

pRiNCe said...

prince blogger kl...
selamat berkenalan ye...
jom jadi member nak???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...