PELABUR EMAS PERAK

March 22, 2011

kemalasan,bosan...malas nak update blog

assalamualaikum sumer..

last update blog hari jumaat aritu,pastu arini baru update balik..tension,malas..yg menghantui diri ku.tp hati meronta ronta nak update..fuh!..kekeringan idea pon satu hal jugak..nak bermuhasabah diri(T__Tpoyos)
weekend aritu pon sibok kesana kemari,dgn org kawen nya pastu ari ahad besday abg ngah..takde celebrate ape pon,sbb aku mmg dah didik ank2 dari kecik mmg kitaorg tak nak celebrate,tp kami sekeluarga tetap ingat tarikh2 penting dlm kalendar keluarga kami,so we just had fun dengan dinner kat luar dan bawak the kids jejalan.
sebelum gi dinner tu sempatla snap satu  dua gamba ni,abg ngah n my homemade chocolate moist cake,tu jela yg mama tau buat,simple je takde decoration ape pon,tak larat la penat.insyaallah will try another flavour plak..

hapy besday yg ke 6 thn abg ngah

simple je takde deco pon..

ok tu je..not in the mood sbb adala masalah2 yg tak dapat diceritakan disini..

3 comments:

ainnoraini said...

same lajugak..dah beberapa hari tak update...malas bangat...

sedap kek coklat tu...lame tak buat...maknye ni rajin sgt...anak2 suke kek coklat..

mama tims said...

kak ain~mmg kdg2 malas nak update,tp nak jugak..a'ah ank2 sya mmg giler kek coklat..

shaz said...

sedapnyaaaaa...! Nak!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...