PELABUR EMAS PERAK

March 11, 2011

abis dah..laris mcm goreng pisang panas!



 mak ai...baru je launch dah abis..mmg aku tabik spring ngan tun mahathir..

semalam pegi mph bookstore carik buku ni naik giler aku..sumer kedai buku abis buku nih.ish tension btul la..
arini lak nak gi kedai buku popular plak..tgk kat giant ada lagi tak..mintak mintak ada lagi,tajuk dia 'A Doctor in the house :The memoirs of Tun Mahathir Mohamad.tajuk dia pon buat aku tak sabar nak carik.




semalam saja buku ni dah tejual sebanyak 5000 naskah..haishh dasat tu..apa yg menarik sgt pasal buku tak tau la.tp yg pasti laki aku soh beli,kita ikut jela dan aku pon leh tumpang sekaki nak baca nanti,lgpun dia memang sgt mengagumi mantan perdana menteri tu..aku pon samer gak..suke tgk gaya tun mahathir cakap..cool je..
tengok cover buku ni sgt sempoi n santai..
Harga dia jangan tak henggat..RM100.00 hengget.tp berbaloi ape sbb ada 800 muka surat..ok la tak nak cite panjang nanti lambat aku yang melepas..




9 comments:

Mama Likha said...

kak! nak jgk...! huhu... zte yg terperap kt rmh ni tah bila lah dpt kejar beli buku yg sgt bernilai ni huh!

nti dpt ke tak, akk share tauu.. menarek ke tak isinya... tp klo akk dpt mmg jelesh ar.. hihihiks

♥ bella nabila ♥ said...

a'ah..kak share eh kandungan buku tu..mmg adore gila dekat tun

Adzriel AB said...

nampak sangat peminat doktor M memang ramai giler. kalah pak lah & najib. kelassss gitu. termasuk le akak!

Adzriel AB said...

utk tims

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/tua-dr-m-pun-laris-tau.html

tims said...

@mama likha,ok ok dah tipon giant pon dah sold out..ok nnti akak share ek..

tims said...

@bella,ok mesti share nye..sapa yg tak adore ngan tun kan..

tims said...

@kak azdriel,ala minat ckp jela minat..heheh..

Mamaleesya said...

uiii dahsat...sampai 5000 terjual...memang menarek tertarek nak beli ni

tims said...

@mamaleesya,a'ah ni btul punye,sgt tertarik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...