PELABUR EMAS PERAK

February 27, 2011

org lain nye besday org lain yg dpt hadiah

assalamualaikum sumer,hai...


semalam adalah hari yg sgt bizi..yelah semalam bezday incek hubby,mane nak buat kek nye..pastu kul 12 dah gerak gi sri damansara umah top leader Abg nik n kak ina utk sesi suai kenal dgn downline..pastu siap demo facial n test baju kat butik kak ina kat belakang umah dia..best!!


tp yg paling best org lain nye besday,org lain yg dapat hadiah...wakaka..sebelom gerak gi umah kat ina tu,dia sempat la gi kedai hp n rembat hp baru,tuk dia sorang la kononnye..last last dia belikan tuk aku skali,sebenarye aku takla tdesak nak pkai hp baru,yg ada skang ni still ok lagi,pada aku just ada camera,dpt make n receive call n blh sms je dah cukup tuk aku.tp ogr dah nak bg aku on je,org kata reski jgn dtolak..







dia belikan aku hp nokia C7...dia pon same gak C7..aku n incek hubby mmg peminat tegar hp nokia sedari azali lagi..time zaman bcinta pon mmg gile nokia...bukan tak nak pakai blackberry torche ke i phone ke..tp tu sumer costly n ade contract 2thn..taknak terikat.

ape ape pon thanks to incek hubby coz sudi belikan ahkak hp baru...(sayang kamu ketat ketat)..mmm ketat camne tu?..

22 comments:

shaz said...

tahniah noks...sayang laki ko kat ko...jeles mak..eh tadik msk tak komen aku? heee..tak msk kot.

zatil said...

wah.. sis tims..bes ade phn baru..:)

tims said...

@shaz..tq ye noks..ala bl hp 2 tahon skalil...hehehe..

tims said...

@zatil..ala skali skale je,zatil pon nnti ade umah baru...:)

CiK JuE said...

suka dapat hp baru..terus sayang ketat2 ..hahah kita pun sama kalau dapat hadiah lebih ketap dari biasa ..
hahahah ..i follow u back...

tims said...

cik jue..dulu takdela syg ketat2..skang lebih ketat,haha..tq folow cik jue

z.u.n.a.i.d.a said...

hai sis..wah dapat hp baru!! zue tmpg gumbira sekaki! heheheheheh

Simplemama said...

hai sis...bestnya dpt phone baru...

tims said...

@zue..boleh..tumpang 2kaki pon boleh..hehe..

tims said...

@simplemama..suykur Alhamdulillah..2thn skali je..

CiK JuE said...

dah follow tadi ade tenet slow kot

~ yus ~ said...

seronok sis tims dapat hp baru ye?

p/s: erkk, tak sure kalau saya yg patut panggil tims sis, atau tims yang patut panggil saya sis, sbb tadi saja tgk info tims di fb, ada tulis shool year 1996. Saya 1994 dah di UiTM. Apa pun thanks follow blog saya. Follow u back.

tims said...

@cik jue..ok ok tq..

tims said...

@yus..mm..mmg sonok smapi lompat bintang!!haha..

owhh..yeke...tak kesah pon panggil ape,lg pon tu nick name je..panggil tim je..ok kak yus,tq folow saya ye..

nuruljannah sukhri said...

wooo sis tims, best la dpt hp baru...comel lak tu.kalau yuyu dpt gak kan beshhh

tims said...

@Yuyu,alhamdulillah..yuyu,igt jugak dia kat akak..:)..

Yana Rashid said...

wah boley la pinjam lepas ni eh eh,hehe ;)

nuruljannah sukhri said...

sis tims, sape x sayang bini oiiiii..hehe

tims said...

@yana..mesti boleh punye...hehe:)

tims said...

@yuyu...mmm,btul tu yuyu..

mummy_ayu said...

sama la kita..C7..ayu punya color putih..

tims said...

oo..yeke ayu,sama la kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...