PELABUR EMAS PERAK

February 22, 2011

"CONTEST ME AND HIJAB - KHUMAERA ISMAIL"

hai..Assalamualaikum sumer..

ha...sedang dok terjah blog best2 pastu terjah blog  teratak bonda sis tepanggil tu join contest ni..ni first time nak join contest2 nih..kalau uolss nak joint jugak boleh la..







banner ni wajib ada tau


dan syarat syarat nya adalah seperti berikut...
1) Mestila folower sy , yg blom jd folower-sila folow sy ea.
2) Wat entry bertajuk “CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL"
3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini.
4) Letak pic anda memakai tudung; TAK KISAH..PAKAI TDG BAWAL PUN OK..janji kemas, simple, dan tudung yang korang suke pakai. =)
5) Bagitau serba sedikit nape anda suke pakai tudung spt dalam gambar.
6) Second last, tag at least 2 kwn anda
7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry ini ok..senang sy nk terjah.

Ok..sudah clear???

ok..lepas dah pikir pikir..gambar ni yg nak dpertaruhkan...

taraaa..

dah siap..senang..




saya suke pakai tudung camni kerana ianya mudah,simple,cepat dan selesa di pakai.....
ok itu saje..
2 kawan dah di tag


dan

yuyu




sape yang joint contest ni sila la klik sini


babai..

6 comments:

nuruljannah sukhri said...

sis tims, thanks tag saya..mmg best, snng.mst join neh

tims said...

ok jom...kite reramai joint..lagi meriah..

zatil said...

mekasih sis tim tag saya, nanti kalau sempat, saya join..best nih!!!

tims said...

ok sama..joint le..

Adzriel AB said...

teruja nak join jugak

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/contest-me-and-hijab-khumaera-ismail.html

Khumaera Ismail said...

maera dtg skodeng..jgn lupe check list name di http://koleksikhumaera.blogspot.com/p/contest-me-and-hijab.html =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...