PELABUR EMAS PERAK

February 14, 2011

haishh..valentine's day???sambut maulidul rasul la...

assalamualaikum sumer..........

lama tak hapdate blog kesayangan ahkak ini...bukan taknak hapdate tp dek kebiziyan sebagai ibu kepada 4 org hyper active boys tu..ha ni baru ade masa sbb dorang dah selamat pegi skola...

arini nak cite pasal ape ek...ala sesuai la mood arini, mood kat status fb..ape?...valentine's day..alamak valentine's day atau hari kekasih in malay version ni, ahkak tak celebrate dik non...

dulu dulu zaman bercinta ngan incek hubby tak sambut pon,tp we oolls ade xchange coklat..kira macam tukar tukar coklat la..tp skang ni org kite mmg ramai xspecially yang muda belia mmg ramai yang sambut valentine's day ni....ahkak tak nak halang pon dorang sambut..tp pikir la kite org islam,so jagala sensitiviti org islam yg lain..terpulangla...tepuk dada tanya hati anda..nak nak esok maulidul rasul..respect la sket..tp kalau non muslim nak celebrate tu dah jd budaya dorang..



 bertafakur sekejap...
gambar ehsan cek google


tapi dia punye coklat yg tak hengat sedap tu..ya ampunnn...sangat teruja okeh???...incek hubby tolong..please please...belikan la coklat untuk mama ye...mama taknak celebrate tp belikan coklat je...just for this time...ngeee..malu tak mintak coklat kat incek hubby??..ahahahaha...



ni la akibatnye terlebih mkn coklat
gamba ehsan cek google





nak incek hubby belikan yang cenggini
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

gamba ehsan cek google
                                      
yang ni pon wallawehhh 

gambar ehsan cek google


nak ckit bulehh??
bibir munggilss..hishh,sempat tu..
gambar ehsan cek google




yang ni plak
 gamba ehsan cek google



yang ni ok tak
gambar ehsan cek google

meleleh air lior nengok sumer coklat nih..rase nak masuk dlm computer ni n makan....muahahahahaha....


haa....ni je la yg ade dlm petiais ku
jadila drpd takde




dah selamat masuk perut
Alhamdullilah..





nota tim~ entri ini  tidak bermakna saya menyambut valentine's day okeh..sememangnya saya suka mkn,crite,tengok pasal coklat..kerana saya adalah peminat tegar coklat,tidak ada kene mengena dgn celebrate atau tidak..

4 comments:

zatil said...

sedapnye cekelet-cekelet nih :)

tims said...

kan zatil kan....sis mmg peminat tegar coklet..

Yana Rashid said...

wah coklat.memang la meruntun hati.hari-hari pon maw :)

tims said...

yana pon peminat tegar coklet ke...same la kite..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...