PELABUR EMAS PERAK

August 1, 2011

Salam Ramadhan untuk semua


Assalamualaikum...


Lama tak hapdate..masa sangat mencemburui saya..sibuk sket dgn anak2 yg tak sehat..dgn aiman yg kene demam campak..tima kasih pada mereka yg bagi petua dan cite pengalaman kene demam campak aritu..sedikit sebanyak ianya membantu saya..
Sory lama tak menjengah ke rumah kenkawan semua..arini dah pose..so selamat berpose semua..semoga ramadhan kali ini akan membawa seribu keberkatan dari Allah swt..Insyaallah..
Alhamdulillah setakat ni aiman yg kene demam campak aritu dah beransur pulih,dia pose arini walaupon chiken pox masih ada lg..hopefully betahanla..
mood masih ngantok sket sebab bangun prepare utk sahur kul 4 pagi..

sumber cik google..

Takde cite yg menarik weekend hari tu,cuma kami pegi makan2 kat tempat yg rasa tingin nak makan sebab nak merasa sebelum ramadhan ni..kami pegi makan di Restoran Anje Nasi Beriani Gam Johor kat bangi..ni sebab tingin punyer pasal la ni..
Restorannya terletak lebih kurang 5minit dari UKM bangi..harga pon berpatutan walaupon kene beratur sampai luar sanggup hanya kerana nak makan sini..

sumber cik google

oklah..itu saje yg boleh dikongsikan..selamat berpuasa semua..babai..


p/s:Uolls dah plan ke nak masak ape arini utk juadah berbuka..saya macam tingin nak buat nasik minyak+ayam masak merah+kuah dhall..hurmm...


13 comments:

Puan Kutu said...

salam ramadhan..selamat berpuasa!

Citarasa Rinduan said...

salam ramadhan jua utk mama tims......
wah!! nasi berani.. i like.......

ajumohit said...

Salam ramadhan jugak utk mama tims and family!! Huisshh gigih nk melayan 5 hero ni :)

MamaEma said...

Selamat Berpuasa di hari Pertama

PinKy MoMMa said...

slmt berpuasa mama tims...wah tiba tiba kuar gbr nasi briyani gam ni hehehe..

sarah-najwan said...

selamat berpuasa jugak..

hari minggu akak..dok umah ..huhu..

anisalya said...

selamat berpuasa jugak ye...

MrS. F!zA said...

salam ramadhan kak tim..hihi

Hanis Azla said...

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa juga utk awak sekeluarga.. akak pun suka nasi briyani anje tu.. mmg sentiasa penuh kedainya.. kat ofis lama dulu pun klu buat jamuan selalu ambil katering kat situ.. harga mmg berpatutan dgn rasa..

Qhaifa Nur said...

salam ramadhan & ziarah

dah follow blog jom follow balik
(qhaifanurin.blogspot.com)

tq...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

kak...selamat berpuasa..

ainnoraini said...

selamat berposa tim...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sian sy..tipa kali baca entri tims cam wordless wednesday laks..:(tah apa masalahnya..google chrome kah lappy kah..

selamat berpuasa tims..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...