PELABUR EMAS PERAK

August 24, 2011

WW #7~Adam majuk dan baring kat shopping complex..

Assalamualaikum...

16 comments:

♥cikmOt♥ said...

dia majuk tak dapat apa ni kak???

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ya allah merajuk ape tu sayang oiit...nak kasut raye ke mainan tok raye...ekekek

Aku Ibu Muda said...

perangai biasa budak2 kannn

Kakzakie said...

Astaghfirullah.... sampai baring macam tu sekali dia merajuk ye...:)

- dieyana - said...

lahai, majuk smpi baring2.. kalau nk bagi bangun tu, kena tunaikan jugaklah apa yg dia nk tu....huuhuh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

majuk nak apa tu?

ieda said...

ahahhaha biasa tuu .. anak akak pun pernah buat :)

Fieza79 said...

ni kes mengamuk ke...hehee

Hanis Azla said...

apalah yg dirajukkan tu yer..

Mama Likha said...

adam mengamuk nk apa kak tims ??

~izan~ said...

baik punya landing hehe..

qemaishak said...

Wah baring silang kaki lagi tuh hihi

MamaEma said...

mamanya tak kasi apa ni?

~ yus ~ said...

kenapa Adam majuk tu tims?...huhu

Myra Jay said...

Barang apa yg nak tak dapat ni smpai beraksi di shoping complex..heheee

Papa Mifz said...

dia majuk x dpt main bumper car ke....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...