PELABUR EMAS PERAK

May 26, 2011

~arini anniversary saya yg ke10..terharu nih!!

Assalam semua..

ari yg dtunggu dah tiba..iaitu ari anniversary ku yg ke10...hari ni tau..Alhamdulillah dah genap 10 thn kami bersama sama melayar bahtera ini...waaaaaaaa...nak jiwang sket..lama nak tunggu tur 10 thn..anak pon dah bederet,beratur ye semua anak anak..hahaha..cam cekgu lak..

tu la dia masa berlalu dgn pantas sampai sedar tak sedar rupanya dah 10 thn aku kawen ngan cek abang..masa memula bercinta satu opis,pastu aku kene retrenchment..tp still contact lagi..
pastu dah becinta lbh kurang setahun,tunang plak..tunang kejap jer 8 bln..pastu nikah...pastu dah kuar 4 org askar hasil dr hasil "titik peluh"kami...ehehehe...dah cukupla tu 4 org..tak larat dah..mama penat tau..

so ktorg dah lama tak gi holiday..so ini la masa yg paling sesuai utk ktorg..mlm ni Insyaallah flight ke paris,stay 3 ari kat situ,pastu gi london plak naik train sambil jumpa abg aku yg stay kat sana..bukan kami berdua dua an jer tp anak2 pon enterframe skali..hurm..angkut semua..abistu nak tinggal ngan saper lak..tak sampai ati tgk anak tinggal tp mak bapak gi enjoy..tak baik...Tuhan marah....

so..hapy anniversary to my en suami a.k.a en ir abdul razak..thanks for everything..

doakan kami pegi balik dgn selamat yer...sbb dgr cite letupan gunung berapi di iceland dah mula merebak ke selatan paris..takut flight delay plak..doakan yer..

okies...bye..

p/s:blog maybe tak hapdate selama 2 mggu..


14 comments:

- dieyana - said...

tahniah mamatims-dah 10 tahun, kejap aje kan...semoga berbahagia selalu..insya-Allah...

Mrs.Yie said...

selamat pergi dan selamat pulang my new friend :)

wida said...

26/5 ker?kalau date tu..sama lah kita.tp sy baru annivesari yg ke 5.

ainnoraini said...

hepi annivesari tims...
selamat pegi dan pulang ye...jgn tak mau balik sini pulak tau...

MrS. F!zA said...

happy 10th anniversary dear!! moga bahagia hingga akhir hayat!

Chekgu Azrine said...

Happy Anniversary yek..

Alhamdulillah.. semoga kekal abadi

Liza @ Adzriel AB said...

tahniahhh... cantik nombornya 10. kak liza dah 16 tahun..

MamaEma said...

SELAMAT HARI ULANGTAHUN MAMA TIMS....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi 10yrs anniversary mama tims.. =)

~izan~ said...

hepi anniversary kak.semoga berbahagia ke akhir hayat....slmt bercuti.

zatil said...

happy anniversary mama tims..10 tahun dah :)

best!!!! gi holiday!!! hv fun!!

ieda said...

eppy aniversary dik .. semoga kekal sehingga ke hujung nyawa dan berbahagia selalu ..
wow ! bestnya ke paris .. :))

Yana Rashid said...

happy anniversary sis tims,semoga masjid yang dah terbina selama 10tahun ni sentiasa dirahmati Allah.amin :)

Mama Likha said...

bestnyer... mama tims.. firstly congrats yer utk 10th anniversary.... bukan senang tu.. byk titik peluh yg keluar hehehe..

secondly... lg 8 thn lah kot bru zte smpai sane ehhehe. best2...!!! bila lah nak sampai sana jgk ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...