PELABUR EMAS PERAK

May 5, 2011

Mood ;tetiba nak gi bercoti coti ke bali..



Pepagi mood dah kelaut..selalu tgk kawan kawan pegi bercoti coti cam best je..gi Bali plak tu..ape yg best sgt bali tu?..sesapa ada pengalaman gi bali atau bandung leh la share ek..tingin gak nak gi bali bawak anak anak.lagi pon dah lama tak gi bercanda di pasiran pantai...tahu..aku tau memang la pantai kat m'sia pon byk kan..tp rasanya bali ni special kes..sebab dah byk aku dgr crita bali ni mmg best,ke sesuai tuk org honeymoon je..


best nya bali..tq cek google..


lagi satu bali ni kebanyakan masyarakatnya beragama hindu,so mesti susah nak carik makanan halal..aku bab bab halal mi mmg cerewet sket..bukan ape..makan nanti jadi darah daging..so tersangatla ambik berat.
tapi nak gi holiday jauh jauh ni kene la buat perancangan awal..harusla  tengok air asia dr sekarang..atau tunggu dia offer harga paling murah..

pasni kene buat proposal kepada "menteri kewangan"..tunggu dia approve ke tak..heheheh..

11 comments:

~izan~ said...

wah akak,bestnyer nk g cuti2...

bab halal tu kak bukan bermakna kita cerewet tp mmg kena n wajib cari n pastikan makanan kita tu halal kan... mcm akak kata,jd drh daging kan...

slmt cuti2 kak nnt =D

Mama Likha said...

best tu ~~! tp bali ni mmg tepi laut jer lah,... mmg susah nk makan kt snaa, zte tk pnah g asben cerita huhuhu die dh pnah smpai... kna bwk stok megi n sardin byk2 lah kak huhu...

ibu MZW @ farah idayu said...

wah...tiba2 saya berjangkit plak ngn mama tims nk gi coti2 ke bali..jom kita konvoi2..ekekeke~ kak tims tlg surveykan sekali rege tiket flight n hotel2..leh x? huhu~ nnt kita pi sesama eh?

MrS. F!zA said...

behnya..kita ni dh lma nau tk bercuti..last bercuti thun 2008..tu pon hanimun..hahaha

*tggu durian runtuh nanti bru plan bercuti..yehhhaa

Hanis Azla said...

klu dapat berangan pergi bercuti mmg best.. tp klu betul2 dpt pergi lagilah best kan..

mama tims said...

izan~btul tu izan..mmg wajib..

mama tims said...

ztee~ooo..yeke..a'ah nnti kenela bwk stok maggi..heheh..

mama tims said...

farahidayu~eh seyes ke ni..ok nnti apa2 akak bg tau ek..

mama tims said...

fiza~wah nak tggu duyan runtuh tu mesti beriban riban kan..

mama tims said...

hanis~heheh...kekadang berangan pon dah best dah..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

amboi seronoknya nk g bercuti..bila tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...