PELABUR EMAS PERAK

May 3, 2011

BEN ASHAARI!!! Aku nak!!


Ben Ashaari patut pilih blog saya kerana blog saya masih newbie perlukan promosi,pastu blog saya ada macam macam ada cite pasal anak,pasal jenjalan,pasal resepi,makan makan..petua dan sebagai nya..

heheh..tu je..sapa nak joint kat sini 

5 comments:

en solo said...

fuh kanan, fuh kiri....
mintak-mintaklah terpilih lagi...


p/s : good luck !!!~

MamaEma said...

INSYAALLAH.... akan terpilih nanti...

azila said...

heheh...insyaAllah kak.kenal daaahhhh...:)

Anonymous said...

hei..!!korang ni takda keje lain ke,balik balik segmen dia ni,korang ingat dia nak nak naikkn trafik korang ke?..mintak maap la.jgn harap,dia tu dah femes takdenye dia nak pandang blog ko.apsal smua taksub sgt join segmen dia ni..bosan aku.

mama tims said...

ensolo,mamaema,zila:tq sumer..

khas utk anon: saya takde masalah kalau dia tak panddang blog saya pon,tak kesah.saya joint segmen tu pon saja suka2..ni bukan masalah taksub atau tak..apa slh nya kita sumer blogger bersatu hati..kalau awak tak suka takpelah..dok diam diam k..anyway saya amik komen awak as a positif way..tq yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...