PELABUR EMAS PERAK

May 24, 2011

Halooooo...semua kengkawan!!....ape cite?..

First of all assalamualaikum semua kengkawan ku..

rindu giler nih kat korang semua...mana semua kengkawan ku yg rajin komen setiap entry saya..sory blog ku tak hapdate lama giler bai..sory ya..bukan taknak hapdate tp sibuk sket sejak dua menjak ni.satu hal lagi mood nak blogging tak nak datang..puas ku carik mood tp tak kunjung tiba..

ok..dlm seminggu ni aku sibuk belaja cakap french secara online..tapi susah sket,al maklum jelah otak dah karat susah nak masuk..Insyaallah kalau takde aral melintang patah kami anak beranak akan terbang nun ke paris dan london hari kamis ni....tu yg kene belaja sket sket tur..blh la sket cam ckp ~hello= bonjour..~good evening = boswar..~where..= ooou???

hehehe...jadi la drpd takde..masalah nya orang perancis ni anti ngan org britain dan org yg ckp bahasa inggeris..so payah la sket..dorang pentingkan bahasa mereka sendiri..tu yg bagusnya dorang ni..mcm org jepun pon sama gak kan..

so blog ku pon mungkin tak berhapdate la utk sementara ni..ok..doakan kami selamat pegi dan balik ye..

oppss...sebelum tu nak ucap takziah dan al fatihah kepada mangsa kejadian tanah runtuh di hulu langat..takziah kepada keluarga mangsa..

lagi satu nih...lusa ari kamis ni genapla usia perkahwinan ku yg ke 10...Alhamdulilah...

nnti nak gi blogwalking blog korang tau...tunggu..

Eifel tower .....here i come...!!!

tq cek google..

10 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh seronoknya nk watpe g sana? melancong ya? bestnyerr..

MrS. F!zA said...

fuiyoooo!! mau terbang ke paris..kita ni bilalah dpt..dlm mimpi dlu lah kot..

mama tims said...

rina~ya gi jenjalan..sbb aniversary yg ke10 la..jln jauh sket

mama tims said...

fiza~mmm..kalau bkn sbb anniversary ni takde la nak merasa..ni pon dah booking 7bln yg lepas

- dieyana - said...

waaa, bestnya p paris...bonjour, como sava...hihkhihk...

Hanis Azla said...

Bonjour... Happy 10 anniversary yer.. wah.. sgt romantik celebrate di Paris.. Anyway, semoga selamat pergi dan balik.. Have fun and take care..

mama tims said...

dieyana~hehehe..bonjour..belit dah lidah..

mama tims said...

hanis~tq atas ucapan dan doa itew yer..

mama tims said...
This comment has been removed by the author.
~izan~ said...

best tu kak..jeles2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...