PELABUR EMAS PERAK

May 5, 2011

yeahh..hapy mothers day in advance

Pejam celik pejam celik dah sampai bulan  Mei dah kan?..tiap kali bulan mei je mesti igt hari ibu dan besday anak sulong ku aiman..so this year mother day jatuh pada 8 Mei 2011...lagi 3 hari walaupon lambat lagi,tp saje je nak advance sket...untuk sumer ibu atau apa saja gelaran anda tak kira la ibu ke,mama,mummy,ummi,bonda....tak kira la ape pon uolls tetap ibu yang terbaik k..
eh..mmm..untuk yang bakal bakal ibu pon termasuk gak la,heheheh tak adil la plak kan.

biasanya kalau mothers day ni kitaorg tak la gi mana2 pon..gi kuar makan makan ngan anak anak dan incek suami je..pastu call mak n mil just wish hapy mother day kat dorang.wish je la yg boleh pon sebab aku dok jauh dr dorang ...huhu..sedey...





so arini saya nak wish hapy mothers day kat sumer wanita hebat kat luar sana tu xpsecially blogger la..semoga anda menjadi ibu yg terbaik utk anak anak anda k..muahxx..!!

11 comments:

ainnoraini said...

selamat hari ibu kepada semua ibu2 berada di bumi allah ni...

dan buat tim jugak ye..semoga jadi ibu yg penyayang...

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

wah x sabar nk nymabut nye yer..happy mother's day to you too!

~izan~ said...

izan pun ucap kat akak jugak..hepi hari ibu hehe..kita semua supermommy n mak kita lg super kan kak..

azila said...

Huhuh..hepi mothres day utk akak jgk....tetibe rindu kat mak zla..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

utk mama tim juga ;)
smga kite menjadi mama, ibu, mommy, ummi dan mak terhebak abad ini ;)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

untuk mama tim,, tima kacih follow acik.

Happy mother days wat mama tim.suruh en.suami belanja sempena mother days (cara paksa)ni.ekekek.

MamaEma said...

Selamat Hari Ibu

Izan Ishak said...

selamat hari ibu jugak buat tim... dan semua ibu tak kira di mana anda berada~

Norhafiza said...

terima kasih..selamat hari ibu gak untuk tim ya..

kakNo pun just tepon je dorang..jarak memisahkan kita kan nak wat camne..balik pun 2thn skl huhuhu....sabooooo

wida said...

selamat hari ibu..
x pe, wish pon diaorg msti suka.

cam saya..mak x ada, mak mertua pon x ada..wish kat diri sndiri jelah:)

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...