PELABUR EMAS PERAK

July 19, 2011

trend terkini~ubah wajah menjadi pontianak

Assalamualaikum...

Hari ahad hari tu en suami tgh baca suratkabar berita harian..pastu dia panggil aku soh tgk muka surat tgh,dia kata baca ni..pastu tgk.. gulpp!..telan air luir jap..tajuk "ubah wajah jadi hodoh"..termenung seketika..
trend terkini org dr luar negara yg mengubah wajah mereka menjadi pontianak..siap ada tanduk,pastu buat pembedahan membelah lidah cam cicak..macam bercabang..
lagi satu buat gigi yg bersiung..rela cabut gigi ganti dgn bersiung,potong telinga pastu jahit utk dptkan telinga yg tajam ala ala vampire..
percaya atau tidak trend mencacatkan wajah dgn segala bentuk yg pelik ni semakin
mendapat sambutan di barat menyebabkan doktor yg dulu sibuk dgn membedahan plastic memancungkan hidung dan sebagainya,kini bertukar kepada teknik mencacatkan rupa..
adoi.. apa kes ni..dkt sana takpelah..terpulang dorang...tp kalau kat m'sia buat cenggini tak tau nak kata ape dah..mintak2 fenomena pelik ni jgn la jadi kat sini...dah macam setan lah pulak..


 mengucapkan panjang bila tgk ni..


kanan wajah asal cantek je..kiri selepas mengubah wajah..mak aii...termenung sejenak..


ni lagi satu..



pembedahan tajam kan telinga..Astahfirullahalazim...terkedu..

 *semua gamba ehsan cek google..

12 comments:

munna said...

apalah diaorg ni ...dah cantik kurniaan tuhan pergi ubah mcm tu pula....

Finaz Jaafar said...

sangat buruk dan menakutkan !
sebelum tu lagi cantik

ibu MZW @ farah idayu said...

seramnya tgk muka derang...dasat2..mengucap pjg woo..takut..moga Allah melindungi kita dari jd cenggini. pelik..manusia nk jd setan? haishh...

MamaEma said...

dunia di akhir zaman...janganlah kat malaysia ada buat begini...

Hanis Azla said...

masyaAllah, tak bersyukur ke dgn kecantikan yg Allah dah beri tu.. minta dijauhkan hati2 kita dari meminati perkara2 sebegini.. jelik pulak nak melihatnya..

sarah-najwan said...

manusia nk dah jatuh ke pelik dah..yg xdibuat org..deme nk try..nk rasa sgt jd cam pelik gtu..

bukan cantik pon..takut weh tgk..mau kezut babon kalu jumpa kat rumah kita gini..huhu

shaz said...

dunia akhir zaman...... :(

Chekgu Azrine said...

org takde pegangan agama je sanggup wat camni tims.. hope tak berlaku di Malaysia.. and will never happened.. really hope so

SYANI said...

Ish.. ish... memang tak reti bersyukur dengan kurniaan Tuhan. Apa la nak jadi ni..

~izan~ said...

ni kalau preggy ni baik toksah tgk..izan ada gak baca dlm paper ari tu then terfikir diorang ni tak nak kawen ke? huhu

Mama Likha said...

masya allah ! ni manusia ke apa ni ??

e.l.i.z.@ said...

ya rabbi....kalau buat utk berlakon, berbaloi la jgk.tu pun utk 1 filem je la ekekkeke...
kalau buat suka² ni, takkan nk tdo ngan muka vampire tu..adoiiii

eli penah tgk org ubah wajah jadi binatang..dia combine muka dia ngan muka anjing la, monyet la..eiii mmg gila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...