PELABUR EMAS PERAK

July 11, 2011

lawak pagi isnin..

Assalamualaikum...

Hurmm...arini mesti ramai terkena sindrom monday blues...ok...ape kata saya segarkan mata dan diri anda dgn lawak sengal padi isnin nih..cehhh ayat skema cam skrip tv..

"cik nak pegi mana?..gi mampos ada tak?.."

Walaupon dok seremban..so far tak penah la aku nampak signboard nih..
adoi ontahlah den pon poning palo dah ni..

10 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

hahhaha ada ke signboard ni x pernah nampak walaupun kerap pi area sana hehehe...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hahaha..ni edit lah kut ni..

~ yus ~ said...

hihi..ni betul2 ke ni?...

Chekgu Azrine said...

hahaha..lawaks sangat yg p mampos tu.. nak kongsi dalam fb la nanti.. mntk copy utk share ye TIMS??

MrS. F!zA said...

hahahaha aduilah..mana dpt sign board ni kak?ekekeke

Myra Jay said...

Aiyak!! ada signboard cenggini ek..
Takutnyer..hehee

CuTeMiUt78 said...

ohh... ya ke.. wujud ke.. sign board ni kat M'sia

Hanis Azla said...

ha..ha.. tersengih2 akak tgk gambar tu..

mekchu said...

biar betol.. mekchu ni dah 32 thn tnggal kat n9 ni tapi tak pernah pulak nmpk sign board gitu..

tipu-tipu je tu kot.. neway, salam kenal :)

~izan~ said...

wah,g mampos kak,kalau naik teksi mau kena tinggal tepi jln sbb jwb mcm tu hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...