PELABUR EMAS PERAK

February 27, 2012

Happy birthday suamiku yg ke 38


Assalamualaikum..


Semalam tanggal 26feb birthday suamiku tersayang yg ke 38..HAPPY BELATED BIRTHDAY PAPA..
Semoga Allah swt panjangkan umo dan murahkan reski papa dan kita sekeluarga..Dan sempena hari lahir mu mama telah menyedikan  "kek black forest comot" untuk papa..nama jer kek untuk papa tapi anak2 yg kerjakan..ni buat dengan penuh kasih sayang tau bak kata ratusiput..haha..
Pestaim buat kek ni..belum biasa lg nak deco cantik2..takpelah asalkan jadi dah ler..untuk sendiri punya makan..suami pon tak banyak kira..makan jer trus..




Senang jer buatnya sbb guna sponge kek mix ..part yg deco jer susah sket..tangan keras gamaknya..ni kena belajar ngan izan n ratusiput nih..huhu..
Ingat nak letak resepi tp ramai lg yg dah teror buat kek ni....nantilah entri esok kot..


Okies jumpa lg nnti..arini hari isnin so mmg sibuk sket byk hal nak diuruskan..Petang ai bw yer..(haha bajet bizi)..

19 comments:

mamyharraz said...

happy belated birthday utk papa ;)

woahh kira menjadilah nih..boh lah resepi..yg mudah tulah yg nak tengok sgt bagi yg baru belajar mcm sy. :)

ajak said...

asalam ...mama tims ... tq tq tq ... amat hargai ...dah tua dah ...heheheeee

Hanis Azla said...

pada akak dah cantik dah kek tu.. terer awak.. akak pun tak reti nak hias2 kek jd cantik mcm tu.. selamat panjang umur untuk suami awak..

ainnoraini said...

nnpk sedap jer kek tu...kalau makan tak cukup sepotong tu tim..

semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki bahagia disamping keluarga tersayang...

Citarasa Rinduan said...

happy belated birthday buat beliau juga..

bertuahnya ada wife seperti kamu...
cantik dan gebu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah tere buat kek gak rupanya <--terus ai jadi malu tersipu-sipu


happy belated besday buat cik abang..:)

Kakzakie said...

Keras tangan pun menjadi - malu nak kata sedp kot. Kalau tak mana mungkin en abang tu terus makan.

Anyway happy belated birthday to your hubby...

~Siti Hajar~ said...

Hpy belated bdy 2 papa!!!

Sga pjg umo & mrh rezki sllu..

Okla kek tu, cantik la & janji sedap...hehe..

Mama Likha said...

aduuu duuu.. menarek jgk nmpknyerr tu kak tim...

ratusiput said...

betul2...bila buat ngan penuh kasih sayang camnilah manis je rupa kek tu walau pun untuk yg baru cuba2 nak buat.bukan senang tau.lgpun black forest kek dah level2 up utk beginner.kalau takde kesabaran mmg tak jd keknye.cantik dah ni tim...kena rajin2 buat lg pasni tau.practice make perfect :) nanti tepek respi tau...boleh kite share ngan kawan2 kat luar sana :)

Mama Ema said...

selamat hari lahir untuk suami mama tims..

Chekgu Azrine said...

fuyoo... kek sedapnya tims.. macam kat kedai je aku nengok.. hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

rajinnya buat kek sendiri.. saya tak pandai + malas hihihi

happy belated birthday to suami akak

azila said...

bg zla dah ok sgt dah tu k.tim...kalo tgk keras tgn zla camanala gamaknya lg..hehhe

ikatankasihku said...

wah, romantiknyer.....
mesti cik abg terharu kan.. :)

qemaishak said...

Happy birthday untuk suami akak..mesti dia happy dapat kek dari air tgn isteri tercinta kan:)

inazamri said...

kira ok dah kek tu janji sedap dan hasil dari tangan sdiri tentu suami lebih hargai di harijadi.hepi bday buat suami mama tim

Ann Ishak said...

bestnya dapat buat cake untuk bday suami tersayang, anyway selamat hari lahir, semoga panjang umur, murah rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik...amin

Izan Ishak said...

menarik je izan tgk kek yg akak buat ni. izan setakat ni kalau celebrate besday beli ajelah...

happy belated besday utk husband kak tim ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...