PELABUR EMAS PERAK

February 3, 2012

Cuti 4 hari..mau kemana?


Assalamualaikum..


Aritu baru cuti panjang cny..ni cuti lagi..bagus btul malaysia ni..kat negara lain mana ada cuti banyak cenggini..bila tanya kenkawan yg dok oversea rata2 kata mereka tak banyak cuti mcm malaysia..so bersyukur jelah dok malaysia ni..takde perang2 mcm sesetengah negara..

Mesti ramai yg dah plan utk bercuti or balik kg or jalan2 dekat2 jer..tak kurang jugak ada yg suka dok umah sambil buat aktiviti yg manfaat dgn anak2..ya tak..

Saya?...esok plan gi setapak kl kenduri sedara kawen..then ari ahad ke pantai timur plak..kalau cuti panjang camni kami anak beranak suker gi jenjalan..jarang dok umah..Insyaallah ke Beserah n Cherating bawak askar2 nih sumer cuti2 malaysia..saya mmg suker ke pantai timur nih..exp cherating..suker nak mkn n beli kopok lekor kat belah sana..huhu..

Okeh..pesanan penaja..mana yg nak bercuti n balik kg tu semoga selamat sampai ke destinasi..drive safely..

SALAM MAULIDUR RASUL BUAT SEMUA
Babai..kalau sempat nak bw jap..

10 comments:

Chekgu Azrine said...

sonoknya.. jejalan.. aku pun belum tahu apa plannya.. tp mmg takdela jejalan jauh.. tak free skang ni la..huhu

Izan Ishak said...

syoknya mama... nak jalan2 makan kopok lekor ye...

kami takde plan lagi nak jalan2 ke mana...

Bui Junaidi said...

BUI TAKDER PLAN G MANA2..DUDUK RUMAH AJERLAH..HEHE

ratusiput said...

selamat bergembiran dan bercuti ke cherating ye...tempat kenangan ratu :) ratu cuti kali ni takde kemana2 kot...maybe ke singapore je sbb aritu se gi zoo dah bali skali tiket ke taman burung tp tak sempat nak masuk jd carried forward tiketnye ke tarikh2 yg kite ble pegi.

Cik Ina Do Do Cheng said...

jimba-jimba ko ye anak beranak.tim cik ina nak luruskan pinggang 4 hari, nak berjalan pun takut duit habis, kedekutkan : )

Aine Ainun said...

Selamat Bercuti,
salam maulidur rasul=)

shaz said...

Bestnya jalan. Kepok satu ok! ;D

~izan~ said...

nanti letak gambar2 percutian tu yer =) mesti byk gmbr ni =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sejak anak sy dh masuk sekolah ni..gi bercuti-cuti mesia adalah satu kewajipan bila cuti sekolah..cuma kena kira bajet arr..kalau bajet ciput pegi dekat-dekat jer huhu

Mama Ema said...

hari ini baru masuk kerja...balik kampung cuti 4 hari..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...