PELABUR EMAS PERAK

February 15, 2012

Gandingan mantap P14G dan Gardenia Delicia Coklat Kismis

Assalamualaikum...


Dikala hati terguris kerana broadben sengal ahkak ni..hati terubat bila suami pasangkan P14G wifi di rumah..sumpah laju dengan speed 5mbps dan kapasiti size 30GB downloadnya...tp kesian suamiku kena bayar rm169 sebulan..




Sedia berkhdimat..semoga bertahan lama.;)




Bukan ape broadben ni dah lama pakai dalam 3thn dah camtu..tp tetap pakai dan setia walaupon lembab macam kura2 air..haha dan setia itu dah tak setia sejak malam kelmarin..tatkala ramai blogger menggunakan streamyx yg laju ahkak masih menggunakan broadben itu...huhu..
Dan gandingan mantap wifi ini diserikan lagi dgn Gardenia Delicia Coklat Kismis yg ohsem pada pg ini!..


peneman ketika bw..huhu




Okies..sekian..mari bw dgn super duper laju...


Nota ahkak: tima kasih pada suami ku kerana memahami kehendak istrimu.luv u..





24 comments:

mamyharraz said...

untungnya dia suami memahami ;)

apapun slmt berblog :)

Aine Ainun said...

Jenuh kan kalo pakai line kedek-kedek...ehehheeeee....

Erm, pasni update slalu;)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ingatkan roti tu nk celup dlm P14G - ingatkan minuman apa tadi haha

ainnoraini said...

kakain suka makan roti tuu...
sedapkannn

So Shy Lady said...

hihi mmng tension klau mmpunyai brokben yg mnyusahkn hidup trutama buat s org yg bgelar blogger

ssl dlu pon pkai P1!

miloais milo said...

kalo masa tenet hazabedah - memang rasa sakit ati sangat2 kan????
mood pun bleh terbantut kekdahnya!

Kakzakie said...

Siapa lagi yg paling memahami kalau bukan suami. Kena sayang ketat-ketat...

ajak said...

asalam .... wahhhh ... bertuahlah cam giturrr ... berdesup desup hapdate blog ...heheeee ...

♥MAMASYAZA♥ said...

betul kalo ada wifi laju ckit

ratusiput said...

tu la org kate alah membeli...menang memakai...tak gitu...?ehehe...wah lepas ni kena rajin2 update blog tau! :)

LiErOSe~QiEmi said...

bestnyee... lepas ni kena post banyak2 la entry hihihi...

munna said...

WAH..MESTI LAJU TU...ROTI GARDENIA TU MUNNA SUKA YG BUTTERSCOTH

qemaishak said...

Opis qema pun guna p1 sekarang ni, memang laju..

haritu qema beli roti gardenia butterscooth ke apa perasan dah xde kismis cam dulu2 dah, just ada sipi2 warna kismis.

Fieza79 said...

best nya dh tukar kelajuan..xde la membebel2 tenet lmbt lg kan lps ni..hehee

Qhaifa Nur said...

choco raisin my fev tapi anak2 suka butterscooth..so jarang beli

Cik Ina Do Do Cheng said...

kelakar baca komen kak zakie.tim kena sayang ketat-ketat lepas ni. kalau okey cik ina pun nak tukar.

shaz said...

Laju cam express ye noks. Heheee..

Chekgu Azrine said...

berukband aku pun sengal gak tims..hahaha

Mama Ema said...

lagi bersemangat nak berblog ni..

cIk JanNah said...

wah untungnya akk. laju tu line. lepas nie bersemangat berblog :)

btw,salam kenal sis:)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

WARGHHH BESH GILE LAA KAK TIM...PASNI TAK MO MALAS2 NAK HUPDATE N3...EHEHEHEEE

shahdiana said...

p14g ni takda line lagi kat tempat yana..dah penah subscribe 2 kali sume macam hampeh..kena tunggu dulu...and pakai jugak berukben ni dulu...tapi roti coklat gardenia tu my peberet tau...hahahah

MrS. F!zA said...

dlu kita guna streamyx plg murah..now dh upgrade..best lah dr berukben yg lems tu..hahha

Hidayat Master said...

Fuh 169rm tu..nape x pakai unifi je?laju berdsupp..and paling penting xde limit..boleh donlod sampai lebam..he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...