PELABUR EMAS PERAK

June 29, 2011

32 sudah...

Assalamualaikum..

tak sangka...pejam celik pejam celik arini genap umo aku 18thn 32thn..biar tua mengejar kita,jgn kita mengejar tua..eceh..
Alhamdulillah..dah 32 thn hidup di bumi Allah swt ni..bersyukur sgt dpt suami yg penyayang dan anak2 yg comel nakal tak henggat..
tima kasih kpd kawan2 yg wish kat fb dan tak lupa jugak pada kak liza aka ab azriel ..yg buat entri khas utk
saya dan kwn nya..thanks kak..

tak celebrate pon arini..en suami sibok,tp weekend ni maybe gi makan2 je...hadiah??..nanti nak mintak en
suami belikan blouse..dah aim satu blouse aritu..tp tak beli,nak tunggu dia beliakn..blouse je lah.. ,kesiankan saya....buleh??..

selamat hari lahir utk diri saya sendiri...



sekian tima kasih..

15 comments:

makdara TERdiva said...

hepi befday 2u :)

semoga sukses selalu

~ yus ~ said...

happy birthday yang ke 32 ye tims..

tarikh lahir sama dengan hubby akak lah....cuma yang ke ? tu je yg lain..:)

munna said...

happy birthday buat mama tims....

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

selamat hari lahir kak...still nampak mude dengan umo walau semua hero...eheheheeee

CuTeMiUt78 said...

oh... selamat hari lahir yg ke 32... semoga tercapai segala impian

ainnoraini said...

hepi besday dear...masih jelita tu...
semoga dimurahkan rezeki dan bahagia disamping keluarga tersayang...

Adzriel @ Liza AB said...

baru 32.. he..he.. muda lagi tu.

zatil said...

hepi bday mama tims..moga bahagia selalu bersama ur hubby and lovely boys :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau camni smpi bila-bila sy akan ingat buffday mam tims coz sama ngn hubby sy..

blouse pon ok la mama tims..haritu dh dpt g pariss..^^

p/s: sempena buffday mama tims sy letak link u dlm bloglist sy okeh ^^

MrS. F!zA said...

happy besday kak tim!!!

moga sentiasa muda belia remaja okeh! dan dikurniakan kesihatan yg baik selalu..aminn

ibu MZW @ farah idayu said...

hepi besday mama tims ;) moga menten cute dan comel lote sokmo ye..hehe ;)

azila said...

erkk...xjauhla beza umur kita:)

Mama Likha said...

eh.. bila bday mama tims ni... tk pasan kt fb...

niwey. sory lmbt wish.. hppy belated bday yer mama tims... :)

HasrulHassan [HH] said...

Selamat Hari Lahir ..

Singgah dari BANGKU KOSONG

- dieyana - said...

selamat hari lahir mamatims!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...