PELABUR EMAS PERAK

January 18, 2012

WW~Nasi Arab Damsyik, Paroi Seremban


Assalamualaikum..

Makan pakai talam kongsi anak beranak..haha..;p

26 comments:

So Shy Lady said...

woh sungguh tserlah k arabannya..tngok nasi dia special guna bras panjang tuh! mmng mnitik airliur lah mma tim...kt kl nk cari kt mn nehhh

Chekgu Azrine said...

fuhhhh..terangkat beb!!

JaJa'Z said...

perghh./...terjejeh air liur ni...

Fieza79 said...

woww sedap nya tgk..rasa lpr plk..

mamyharraz said...

woahhh terbaiklah!

ni yg buat nak mkn nasik arab skrg jugak :")

miloais milo said...

sedapnyaaaaaaaaaa!~
adehhhhh.... lapor la plak tengok nasik arab camni!

ratusiput said...

wah nasi arab...cik kitol baru kate nak buat aritu sbb dia ada bwk balik rempah nasi arab dr sana.siap dah bli beras moghul lg.tp ntah bila nak buatnye.kena bli dulang lak ni :)

hyazz said...

nasik arab laaa.. lama tak makan...

iizla said...

baru lepas makan ns arab last week, kat D'Arab Cafe, puchong..
shedapp..tp xpenah order dlm talam ni.

Cik Ina Do Do Cheng said...

makan pakai talam , adalah terbaek. mesra alam lagilah berkongsi ngan anak-anak-sedap. cik ina tak pernah lagi makan nasi arab ni : )

Hanis Azla said...

kalau makan dalam talam anak beranak lalulah nak makan kan.. best juga tu..

ainnoraini said...

makan berebut2 tu yg seronokkan, tak sedar dah habis setalam...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nmpk bnyk tu..kalau sy kena tunggu lapa betul br leh makan..

munna said...

bestnya...lagi2 makan kongsi setalam dgn anak2 mcm tu

WuMing said...

Menu pak arab ni tak tahan... Size besar blaka...

Dah terkena dah.. makan tak habisss..

@xiiinam said...

Menyambut salam perkenalan...terima kasih ya!

:D

~izan~ said...

smlm tak ke sini,ari ni lepas dah.

mekacih akak wish byk2...

bak sini nasi arab tu sikit hehe..seronok la kak mlm dlm talam,mesra2 gitu =)

terliur pepagi ni.

MaryaYusof said...

Salam Mama tim,
Uwaaa! Dulu kami pun selalu pergi sini...sy org somban, hb pun same...nasi arab damsyik ni mmg sedap tp cepat kenyangkan :)

Skrg musim summer di Peru, kbanyakan prisioner mmg keldai dadah(true story) nnt kite share ek ;) Makanan halal mmg ssh di sini, ayam & daging beli di masjid... nnt sy update lain...cerita yg best2 ttg peru k :)

intan morsalin said...

slm perkenalan....
singgah sini n follow...
intai nasi arab dlm talam..
kat mana ek kedai ni...cuti panjang CNY ni leh gi mkn nasi arab ni..

~Siti Hajar~ said...

Hi! salam kenal..

nice blog..Sy follow kembali yer..

Kakzakie said...

Ala... kakak suka makan style talam ni. Nasi dia tu panjang-panjang memang macam kat Arablah...

JunAina said...

Ini mau makan tengahari kenyang sampai malam.

Salam ukhwah.

-Sara- said...

sodapnyooooooooo! ;)

ajak said...

sodapp nyerrr ....perhh.

eB ezrin said...

pergh kyg :)

Izan Ishak said...

tengok aje pun dapat rasa kesedapannya mama!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...