PELABUR EMAS PERAK

January 25, 2011

gile hobi

asslamualaikum uolss..
kali ni nak cite pasal gile hobi...ke hobi gile...gile!gile!gile!..sebenanye hobi gile fridge magnet..tapi sis tau uolss mesti gile hobi ni jugak kan?..sbb ramai yang suke kumpol fridge magnet ni..tinggal lagi jenis fridge magnet tu yang membezakannye..tak kirala local ke oversea ke..janji ade,tu pon dah bersyukur sesangat.
sis punye lak local ade, over laut pon ade ..kih kih kih..
                                                                                  
                                    takdela byk cam orang laen punye
                         (sile abaikan no tipon cekgu)






                           yang ni terbang khas dari london,beli mase
                               incek somi outstation



                               yg ni dr swiss..pon beli masa incek somi
                                     outstation



                                               ni plak cape town mari



                               ni plak from sabah bah...dulo2 time anak sorang dua,mmg rajin ikut incek somi gi outstation,skang ni takdelah nak gi,nak angkut mmpat mmpat tu,satu hal lagi..


                                 yg ni dari turkey kirim kat member


             ha..yg ni last but not least..from taiwan..itu pon incek somi beli,br balek dari taiwan..


mmmm..yang laen tu sumer dari jakarta,kuching,langkawi,penang,perak,dll...malas nak snap satu satu..Insyaallah pas ni nak beli dari tempat laen plak..itupon kalau ade reski nak pegi...kalau tak, yang adoooo...


4 comments:

IEKAH MOKRI said...

byknyer fridge magnet tu...semua chantek2....

tims said...

iekah..ala mmg la byk,bukannye akak yg gi sane beli,cek abg yg beli...hihihi..

Yana Rashid said...

wahh fridge magnet.mmg la suka.kenangan berjalan-jalan ;)

tims said...

yana~same la kite,mmg gile fridge magnet..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...