PELABUR EMAS PERAK

October 31, 2011

Pegi umah pemilik Pearl Haya Galery



Assalamualaikum..

Skang saya jd suam saum kuku jer..kejap ada kejap takde..
kejap hapdate kejap tak..
hurm..canmtu lah yer..sbb blog bukan menjadi keutamaan saya skang
kalau ada masa saya hapdate,klu takda masa paham2 jelah..


Al kisah kelmarin ada kami jemputan..
ke rumah pemilik Pearl Haya Galery..
ada majlis cukur jambul anaknya dan belated open hse raya..
anak yg ke 5,bby boy..


kiri ownernya pn suriyati comey dan cantek orgnya..



ni bby dia..tgk rambut dia lebat tak hengat..geram btul tgk bby dia..ni yg membuatkan en suami melompat nak satu lg..oppss..saya yg sebenanya bukan tak bby lagi..mmg saya suker bby tapi..kalaulah nak membesarkan bby tu mcm instant...tau tau dah 2 thn..kan senang..hahahah..


ekceli suaminya dan en suami saya saling mengenali
satu skola menegah dulu dan satu asrama gak..
so dapatla saya berkenalan ngan istri nya..owner pearl haya tu
cantek orgnya..kecil molek dan comey

peniagaan tudungnya dah berjaya ke peringkat antarabangsa
fuhh sonok nya dgr bisnes org dah berjaya
kita ni bila kan..
bukan senang nak berjaya..byk susah payah jerih yg kena lalui..
org yg mempunyai kekuatan dalaman jer yg mampu..huhuh..

okies..jumpa nnti..nak bw jap..

14 comments:

Chekgu Azrine said...

takpe.. lelama sure akan berjaya.. yg penting get closer to HIM and mohon padaNYA..selebihnya tawakal tims..

udpate la selalu..jangan malas2

PinKy MoMMa said...

mana tau nanti akan datang rezeki mama tims tiba tiba ada baby hehe..masa skrg ni sgt cepat..tak sedar mereka dah membesar hehehe ;)

wida said...

alah..apa salahnya tmbh satu lagi sis..hehehe

Kakzakie said...

Kakak suka dan tumpang bangga bila ada org Islam berjaya dalam perniagaan.

e.l.i.z.@ said...

wowww bestnyaaaaaaaaa k.timmm...leh amik aura kejayaan dia tu

Dalila Hamid said...

seronok tgok2 wanita2 skrg ceburi bidang perniagaan...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

WAHHH BESHNYE KAK TIM DAPAT JUPE ORG2 GELEMER DAN BERJAYA ...

Hanis Azla said...

bestnya.. sama cantik aje dua2nya.. suka tgk org2 yg berjaya ni..

Hanis Azla said...

bestnya.. sama cantik aje dua2nya.. suka tgk org2 yg berjaya ni..

wahida said...

oh, itu orgnya...comel la...

MamaEma said...

lebat sungguh rambut baby dia....

oya said...

baru tau owner pearl haya...

oya said...

i follow

~izan~ said...

izan suka sgt2 tdg ni sbb design cantik! dulu ada kat senawang je butiknya tp skrg dh byk =)

cantik owner dia =)

shawl akak tu lawa la,black n white ek..cun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...