PELABUR EMAS PERAK

October 25, 2011

Cakkk!! perghh...pecah rekod


Cakk!!!
Assalamualaikum rakan2 blogger yg dikasihi dan dirindui...

Haa...tu dia...mmg pecah rekod..sebulan lebih tak jenguk blog kesayangan saya ni..
apa nak jadi tak tau la...yg pasti semua nya sama seperti sebelum2 ini..
cuma masa dan mood sebenanya yg menjadi punca permasalahan segalanya..
cehh..macam masalah negara ek..hahaha..

tak kesahla apa pon, saya sgt teruja nak bw kat umah kenkawan jap lagi..
giler bapak rindu..
rasa nak selongkar satu2 crita korang sbelum2 ni..
tapi boleh ker..mampu ke saya..

eh..nak taip pon dah rasa mcm dah slow pulak..abis skill menaip saya ala ala secretary..
asik typo jer..tulah..malas lagi..
ni lah penangan dari tak jenguk blog..
sebenanya saya tak la menyepi sgt..
ada jer kat fb n twitter..
tak caya tanya izan kan izan kan..

ok lah..saya selitkan gamba utk tatapan rindu kenkawan...hahaha..pasan syok sendiri.. 
eh ada ker yg rindu..


okies..babai..tunggu jap lg saya sampai..

p/s:pasan tak layout n header saya berwajah baru...hasil kerja saya yg berapa nak kreatip..

21 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

konpom la rindu nk dgr story akak laaa...

rATu kEBaYA said...

salam..

kene rajin lah update lepas ni..

So Shy Lady said...

salam mama tims...

ok gak header tu ;D

Hanis Azla said...

hilang rindu tgk gambar tu.. he..he.. bila kemalasan melanda, mmg apa pun tak jalan kan mama tims.. anyway, welcome back yer.. nnt klu ada gath dgn blogger boleh join sama.. dptlah kita jumpa..

qemaishak said...

selamat kembali, patut lama menyepi..sama la kak mood xde mmg mls nak tulis apa2 kan..

bertukar juga la header, qema je berzaman ngan header tu je hehe

PinKy MoMMa said...

pasni mama tims tak mo lar ada mood buhsan buhsan tu lagi eh ehhehe..cehhh memang camtu pun..ai pun slalu ada perasaan buhsan nak menaip tu ekekeke

Dalila Hamid said...

kdg x da mood pun ssh juga... jadi bersawang la blog dela.. hee...

Dalila Hamid said...

kdg x da mood pun ssh juga... jadi bersawang la blog dela.. hee...

MamaEma said...

patutlah lama tak dtg menyinggah...hehe

NM02 said...

bagusnya... lama tol menyepikan diri

hehehe

pi maner

obesikah?

wida said...

yelah..lama x dgr cite sis.

ainnoraini said...

awak gi mane???
sunyi sepi jer..nnt citer ye...

mamyharraz said...

salam kenal ;)

jgn menyepi lagi ya :)

dah follow juga..

SYANI said...

Hai.. Welcome back... memang dah lama pun tak dengar kabar berita..

Ms Fai said...

salam perkenalan mama tim...baru first time dtg sini. rasa best pulak...insyaallah akan jadi pengunjung setia..hehe ;)

munna said...

welcome back kak.... mestilah rindu

Chekgu Azrine said...

woii tims.. nasib baik ko rajin gak sapu sawang blog ko.. rajin2 update lepas ni k..

Huraizah said...

Salam kak tim..
Tq dtg blog saya... Eh cantik header tue... Bleh minta tolong akak buat uhk saya juga...:)

shaz said...

welcome backkk.. Muahss

wahida said...

welcome back dear...rindu ngan n3 u tau sis...gi mana? lama sgt menghilang? huhu..

~izan~ said...

haha! last2 izan plak yg paling lmbt tgk update ni hehe..tu la,bukak2 n3 emas je kuar hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...