PELABUR EMAS PERAK

December 27, 2010

sessi melalak..



Rasanye dah almost 2 tahun kitaorg tak gi karoke.tapi mase beli baju skolah n kasut anak kat parkson minggu lepas,tetiba rasa nak melalak..pastu terus je ke karoke kat tingkat atas skali..ha jgn tak tau harge die pun dah naek..2thn lps kalau tak silap harga dia 21 hengget++ sejam..la ni da 23 hengget++ sejam.







lepas tu trus masuk jek bilek nye..bermulalah bunyi bunyian yang bingit amet.......
first song lagu lama,lagu HAIDA..tajuk HAJAT..sesape yg born thn 70's mesti ingat lagu nih...pastu turn incek hubby plak...dia biasaela nyanyi lagu fevret SUHAIMI MIOR HASSAN tajuk epilog cinta dari bromley..pastu turn aku blek,second song laguk my fevret singer CELINE DION,tajuk i love u,adoi..jerit sampai abih sore,pastu lagu celine dion lagik tajuk because u love me..
pastu incek hubby plak..tgh sedap sedap melalak,adam pulak nanges sampai jerit jerit..apa kes???? ni sbb mama dia punye sore sedap sangat cam buluh perindu agaknyee..ngee...tapi memang enjoy and best sangat dapat lepas geram aritu..



pastu kitowang pon balek pas sewa sejam je..adam dah nanges tak ingat dunia,
balek dgn ati yang tak puas

11 comments:

Norhana said...

wow....karok time!!..
cantik blog u..

Azrine said...

klik http://azrinzfamily.blogspot.com/2010/12/50-bloggers-diperlukan-ii.html

tims said...

hana...sessi lepas geram nih..hehe..bila kita nak karok...
rine..i will..

Wawa_Nadwa said...

Wahh! kaki kar0k gak ke..
bleh karok sama nnti..
hehehe!

tims said...

wawa..blh la sket sket..thn je dgr sore sendirik..muahaha..

Chekgu Azrine said...

tagged by azrine

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Cik Aen said...

wah..c ibu nie menat karoke upenye...
nty ad mse kite karok sme2 nk x???
huhuhu

tims said...

aen..minat karok jugak ke..sis no hal,lagu lame ke lagu baru ke,sumer jalan..hikhikhik..

Cik Aen said...

time borink2 mmg karok r kjenye...huhuhu
wah...ibu moden r...nice...
mest bes dpt mom like u sis...:-)

tims said...

ibu moden?..moden kah?..panggil hot mama ke hottest mmy ke..hihihih..

Cik Aen said...

orait hot mama...huhuhu...
nice 2 knowing u...(T_T)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...