PELABUR EMAS PERAK

May 11, 2012

Lama tak bersiaran| Selamat hari ibu



Assalamualaikum..


Alhamdulillah masih bernafas lg pada hari jumaat arini..
Hurmm.. lama nya blog ini menyepi..
apakan daya rutin seharian melebihi segalanya..
arini terpanggil utk hapdet sebab dah rindu utk gi menjengah rumah kenkawan..


lately ni kesihatan menganggu dan kesibukan melanda diri..
tambahan pula arini abg long dah habis mid year exam..
so sedikit lega dan kurang sibuk..boleh hapdet sket..
tapi ada skola minggu depan baru mula exam kan.. 


di kesempatan ini juga saya nak ucapkan
HAPPY MOTHERS DAY untuk semua ibu,mummy,mama,ummi..
dimana saja anda berada..
tetap nak ucapkan jugak wlaupun dengar cite ada fatwa dah haramkan pulak mother days ni..
haih..semuanya haram lah sgt..




gamba; credit to google 






ok got to go..ptg nnti saya singgah umah uollss ok..rindu hokeyy!!


*apsal arini ayat macam skema jer..hahaha..



8 comments:

- dieyana - said...

oo, patut la la lama tk besiaran, sibuk eh...dieyana selalu gak singgah blog usband awak..heheh, cuci2 mata, dgr2 citer org aktif emas..heheh

ajak said...

asalam ... dah mula menaip kembali ... happy mother day ...tq.

miloais milo said...

happy mother's day buat uols ye...

Chekgu Azrine said...

selamat hari ibu jugak!!

ieda said...

aah lahh dah lama die x kerumah akk ;)

CuTeMiUt78 said...

selamat hari ibu

ieedaz @ mama_isha said...

singgah dan follow disini..salam kenal kak! :p

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...