PELABUR EMAS PERAK

March 16, 2012

Belon Udara Panas Putrajaya(hot air baloon)



Assalamualaikum..


Salam pagi Jumaat yg barakah utk semua dan salam sejahtera..


Malam tadi dah ajak en suami nak ke Putrajaya sbb nak tgk Pesta Belon udara panas tu..
Rasanya tahun lepas nak pegi tapi tak kesampaian 
Sebab time kami pegi dulu pestanya dah habis wakakakaka
so weekend ni lah masa yg terbaik nak pegi sambil bawak anak2 jalan
Boleh pegi Alamanda skali...haha









gamba pinjam en google






Ada tak sesapa yang dah pernah pegi dan naik belon tu?
Kami maybe tgk jelah taknak naik pon
Gayat gamaknya...kuang kuang..
Lg pon budak2 tu kang mengelejat kat atas tu kes naya lak..




Sesapa nak gi jom kita jumpa disanaa.....


Okies babai!!

14 comments:

Mama Ema said...

teringin nak pergi juga..

ratusiput said...

ratu lg la..mmg tak pernah pergi seumur idup ni...cam best je kan.kalau nk gi pun jauh...

ikatankasihku said...

tak penah pegi lagi..mcm best cmpr seram je..hihihi

munna said...

bestnya klu dpt pergi ..bukan anak je ....munna pun mesti teruja tgk... nak naik mmg munna x berani punya

miloais milo said...

iols tak penha pegi lagi
sokmo tak berkesempatan kekdahnya....
kali ni pun sama gak lah...

Hanis Azla said...

akak pun teringin nak pergi sbb tak pernah pergi.. harap ada kelapangan esok..

Qhaifa Nur said...

thn lepas dah pergi..macam tak bole pergi je thn ni sebab hubby kerja..

sue zainun said...

teringin nak gi dr tahun lepa lagi..tapi awat awal sangat..kikiki macam tgh tido je masa tu..:p

qemaishak said...

Teringin nak pergi tapi rasanya suami & ammar je la yang naik nanti:)

Liza Abu Bakar said...

tak pernah pegi lah tim.. kalau nak jumpa kita lepak sat kat alamanda..ehhh. ajak main boling ke..he..he..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

Bestnya...sy x tau pon ada pesta mcm ni

MrS. F!zA said...

jd tk pegi?kita pegi sabtu dan ahad..hehhe

ajak said...

asalam ... suker tengok belon besor turr ...he3

So Shy Lady (SSL) said...

mcm best - akk bria2 nk naik tapi hb gayat pulak huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...