PELABUR EMAS PERAK

September 15, 2011

Lama nya tak bersiaran..


Assalamualaikum..

Fuhhh...giler lama tak bersiaran..
dah 2 mmgu lebih..biasalah penyakit malas sedang menguasai diri
mood jugak mainkan peranan yg penting
nak citer ape pon tak tahu la
takkan pasal raya lagi..

okeh ni cite dah basi sket..
alkesah raya ke5..
org gi raya kami sefamily gi Plaza Low Yatt,bukit bintang
hajat hati nak beli kan budak2 tu Ipad jer..
last last mak bapak pon rembat bb sekali
org lain lama dah pakai
kami laki bini baru tercapai hajat pakai bb




amekaww..trus terbang 3riban setengah...
habis trus duit untung emas laki ku..
en suami baru je berjinak dgn jual beli emas dlm setahun nih..
uolss kalau ade reski lebih,jgn takut beli emas
sebab harga emas sekarang tak penah jatuh teruk setakat 20thn ni..
kalau jatuh pon jatuh sket je,tp jgn risau mesti naik balik punyer..
tapi bukan barang kemas yer..yg ni jongkong emas 999 punyer..
nak simpan barang kemas pon boleh gak..tapi harga lain la


ni contoh emas 100gm tu..tq cek google

yg ni lak emas 250gm..tq cek google..



so dapat la tunaikan hasrat budak2 tu yg dah jadi tak keruan nak Ipad..
Alhamdulillah...reski Allah swt nak bagi..


p/s:sesapa yg berminat nak tau pasal pelaburan dan pajak emas leh la tanya yer..hikss..utk senang kan komunikasi sila add saya di facebook..

11 comments:

MamaEma said...

camana lah pelaburan tu mamatims...cam menarik jer..perlukan modal besar ke?

NM02 said...

ai takde dlm bloglist yu eh?




sedih ai... hehehe

Aku Ibu Muda said...

sy pun dh mula invest dlm pelaburan emas ni, tp sikit2 je dulu :)

Hanis Azla said...

Alhamdulillah, pelaburan yg menguntungkan.. rezeki utk anak2.. bestlah semuanya dpt gadget baru di hari raya kan..

wida said...

sis..cite lah dlm blog pasal pelaburan emas tu.berminat jugak nak tau

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

SIS MY HUSBAND PUN BARU BERJINAK2 ADER LA SKIT DIE MELABUR...HARAP BERUNTUNG KAN...AMEN...

Chekgu Azrine said...

cer citer.. cer citer.. nak tauu sangat ni..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

skang tgh glemer pelaburan emas ni..haritu ada org offer gak kt my hubby tp dia tu cam x nk jer tp sy cam berminat..


p/s: dah lama ngidam ipad..

munna said...

munna pun dah lama tak bersiaran... pasal lupa password sendiri... pelaburan emas mmg tgh panas skrg ni... harga emas naik saja...

Izan Ishak said...

bestnya anak2 akak dpt ipad... hadiah hari raya ye...

~izan~ said...

wah gadget baru..akak,nnt bagi bb pin k..email izan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...